Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Cuda Kombinált Zsinórvágó Olló

Cuda Kombinált Zsinórvágó Olló
4 490 Ft
Egységár: 4 490 Ft/db

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik.

Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!

Ez az eszköz tökéletesen alkalmas monofil zsinór, illetve fonott zsinór vágására. Legnagyobb előnye, hogy a kötéshez közel tudjuk elvágni a kiálló zsinórdarabot, így az nem zavarja a halakat.
A vágó részen felül, beépítésre került egy gyémántporos horogélező, illetve egy kulcskarika nyitó is.

Speciális Cuda markolat
- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Titánium erősítés
- A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

 • Tipus
  Cuda Kombinált Zsinórvágó Olló
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  80950-116
Webáruház készítés