Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Cuda Titanium Nitride 8 Olló

Cuda Titanium Nitride 8 Olló
5 390 Ft
Egységár: 5 390 Ft/db

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik.

Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!

Legyen szó damilról, fonott zsinórról, kötélről, madzagról, a Cuda tudja mivel kell elvágni!
Zsinórvágó ollóból, ha nem is a legalapabb változatot vesszük, rövid használat után a kukában landol, mert éle kicsorbult, vagy eddig sem működött megfelelően.

Mi lenne, ha egy olyan ollót választanánk, ami egy életen át jól vág és éles marad?!

Tekintsük meg a Cuda legújabb termékét:
Titánium erősítés

- A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

Anyag a termék teljes hosszában
- Sokan láttunk már olyan kést, melynek a pengéje nyélből eltört! Ez azért volt, mert az anyag nem ért végig. Ennek kiküszöbölésére a Cuda termékeiben végigfut az az anyag, ami a használati részt alkotja. Ezt bátran meg is mutatják a nyél részbe beépített átlátszó résszel.
Speciális Cuda markolat
- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.
Mikro-Fogazottság
- Akkor vehetjük nagy hasznát, hogy a vágásra szánt felület csúszós. Precízebb vágást tesz lehetővé amellett, hogy a vágott felület egyenes marad.


Páratlan minőség és időtállóság?

CUDA!

 • Méret
  23 cm
  Tipus
  Cuda Titanium Nitride 8 Olló
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  80950-825
Webáruház készítés