Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Colmic Fiberglass Esernyő

Colmic Fiberglass Esernyő
45 490 Ft
Egységár: 45 490 Ft/db

ÜVEGSZÁLAS ERNYŐK
Tartós, sokoldalú és innovatív.

Ez a három szó írja le legjobban az új Colmic ernyőket.

Tartós: a 8 mm-es üvegszálas bordáknak köszönhetően, amik az extrémebb szituációkat is jól bírják, a HIGH TECH 240T-UV vízálló ernyőnek köszönhetően, ami megerősített hőálló varrással készül; a három horgonyzott gyűrűnek köszönhetően, amik a külső házhoz vannak csatolva; az acélból készülő fúrós hegyű lécnek és a krómozott alumínium mélyített záró illesztésnek köszönhetően, egyedülálló a piacon.

Sokoldalú: az ernyő anyagának köszönhetően, egyszerre vízálló és ugyanakkor ellenáll a szörnyű nyári melegnek is, az anyag egyirányú párologtatásának köszönhetően garantálja a levegő mozgást az ernyő alatt és a hő elengedő hatást.

Innovatív: a Colmic technikusok odaadásának köszönhetően, valamint a legújabb anyagok és komponensek felhasználásával, létrehoztunk egy olyan egyedi és páratlan terméket, amilyen még soha sem volt a piacon.

8 mm vastag üvegszálas bordák, fúróhegy kiképzésű acél bot, vízálló és lélegző külső borítás, három horgonyzott gyűrűs pont és kapcsolódó szegek és kötelek, krómozott alumínium mélyített záró illesztés.

Egyszóval jellemezve csúcskategória.

 • Méret
  2,20 m - 3,10 m
  Tipus
  Colmic Fiberglass Esernyő
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  OMH10A-B-C-G
Webáruház készítés