Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Colmic Fiberglass Ernyő
Colmic Fiberglass Ernyő
53 990 Ft

Colmic Fiberglass Ernyő

ÜVEGSZÁLAS ERNYŐK
Tartós, sokoldalú és innovatív.

Ez a három szó írja le legjobban az új Colmic ernyőket.

Tartós: a 8 mm-es üvegszálas bordáknak köszönhetően, amik az extrémebb szituációkat is jól bírják, a HIGH TECH 240T-UV vízálló ernyőnek köszönhetően, ami megerősített hőálló varrással készül; a három horgonyzott gyűrűnek köszönhetően, amik a külső házhoz vannak csatolva; az acélból készülő fúrós hegyű lécnek és a krómozott alumínium mélyített záró illesztésnek köszönhetően, egyedülálló a piacon.

Sokoldalú: az ernyő anyagának köszönhetően, egyszerre vízálló és ugyanakkor ellenáll a szörnyű nyári melegnek is, az anyag egyirányú párologtatásának köszönhetően garantálja a levegő mozgást az ernyő alatt és a hő elengedő hatást.

Innovatív: a Colmic technikusok odaadásának köszönhetően, valamint a legújabb anyagok és komponensek felhasználásával, létrehoztunk egy olyan egyedi és páratlan terméket, amilyen még soha sem volt a piacon.

8 mm vastag üvegszálas bordák, fúróhegy kiképzésű acél bot, vízálló és lélegző külső borítás, három horgonyzott gyűrűs pont és kapcsolódó szegek és kötelek, krómozott alumínium mélyített záró illesztés.

Egyszóval jellemezve csúcskategória.

53 990 Ft
Egységár: 53 990 Ft/db
Adatok
Méret
2,20 m - 3,10 m
Tipus
Colmic Fiberglass Esernyő
Google Termék Kategória
8093
Cikkszám
OMH10A-B-C-G