Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

hivatalos szép kártya partner

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

GLS csomagfeladás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Fogyasztó barát webshop

Termék részletek


Guru In-Line Method Feeders 28 gr

Guru In-Line Method Feeders 28 gr
 • Guru In-Line Method Feeders 28 gr
1 350 Ft
Egységár: 1 350 Ft/db

Kezdetben a Method Ball labda nem volt nagyon tudományos, a csali néha még a kosár keretébe is ragadt. Guru szó szerint az egészet fejjel lefelé fordította. A kereskedelmi szakértő Steve Ringer forradalmi csaliplatformot tervezett, amely pontosan az adagoló súlyával szemben helyezkedik el. Tehát a csali mindig a kosár tetején várja - dobja a dobást. A kis emelvény X-alakú pántokra helyezi a hangsúlyt, amelyek mind a minimálisra csökkentik a beakadást, mind a legmegfelelőbb tapadást a takarmányhoz. Az adagoló betöltése takarmányozással rendkívül egyszerű.
Csak egy alom, gurukkal az Inline Method Feeder elegendő ahhoz, hogy megértsük, miért ilyen alakú. A csapat széleskörűvé, egyszerűvé teszi a prioritást, és a súlytervezés garantálja őket. Ezek az adagolók még nehéz oldalsó szélekkel, például nyilakkal repülnek, hogy mindig megfeleljenek az etetési helyüknek és könnyen építhetők. A kosár színe sem véletlen. Steve a víz alatti világának tudását használta egy olyan szín kiválasztására, amely észrevehetetlenül elkeveredett a víz alján.
A módszeradagoló négy méretben áll rendelkezésre, mindegyik cserélhető. Használja a kosarat az X-Press öntőformával együtt a tökéletes, hatékony töltés érdekében.
 • Méret
  L es
  Súlya
  28 gr
  Kiszerelés
  1 db
  Tipus
  Guru In-Line Method Feeders 28 gr
  Szine
  Barna
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GLMI
Webáruház készítés