Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Guru Method Feeder Clip Large

Guru Method Feeder Clip Large
 • Guru Method Feeder Clip Large
1 190 Ft
Egységár: 397 Ft/db

A módszeradagoló klipet egyszerűen a Guru Method Feeder platformjára vágják. A metódus-adagoló két különböző méretben kapható, a nagy klip például a 28 g-os és 45 g-os adagolókhoz illik.
Ez a csíptető lehetővé teszi, hogy a horogcsalét nagyon közel álljon a csalihoz, és nagyon rövid, agresszív kötelekkel halászhasson. A hagyományos, nagyon rövid vezetők problémája az, hogy az adagoló nagyon közel áll a halakhoz, és ezáltal megszakadhat. A módszer adagoló és csatolt klip, hal nagyon rövid, agresszív vezető, amíg a hal már a csalit. A halat ezután a vezető alapértelmezett hosszúságára fúrták, mert a módszeradagoló klip a harapást kiadja a harapás után.

Ez a termék tökéletes minden olyan vizet is, ahol csak szabadon futó szerelvények megengedettek. Az adagoló itt szabadon futható, de az adagoló kengyelnek köszönhetően még mindig használhatja a csavarszerkezet öntapadó hatását.

A módszer adagoló klip is alkalmazható a pop up. Annak ellenére, hogy ellensúlyt kell tennie, a Pop Up könnyen leválasztható a magasságra, amelyet később meg kell találnia.


Ez az egyszerű termék hihetetlenül sok előnnyel jár. Biztosak vagyunk benne, hogy számos horgász alkalmazást talál, és jelentősen növeli a fogási eredményeket.
 • Méret
  Large
  Kiszerelés
  3 db
  Szine
  Barna
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GMCL
Webáruház készítés