Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

 

 

Termék részletek


Guru Rig Case Előketartó

Guru Rig Case Előketartó
 • Guru Rig Case Előketartó
 • Guru Rig Case Előketartó
3 990 Ft
Egységár: 3 990 Ft/db

Márkamesterünk, Adam Rooney és Steve Ringer, a guru csapat vezetője egyaránt használtak különböző dobozokat a múltban, és egyetértett abban, hogy ezen termékek fejlesztésére van hely. Emiatt a guru tervezőcsapat a karcolásból új hordozót fejlesztett ki.

A funkcionalitás és a tervezés szempontjából ez a termék minden mást a piacon felülmúlja. Különös figyelmet fordítottak a doboz kapacitására. Itt a tartócsapokat meghosszabbították, és a doboz mindkét oldalán ezekkel a csapokkal volt felszerelve. Így akár 150 előre gyártott fúrórúd is tárolható a fúrótokmányban.

A rövidebb rácsos tok alkalmas rövidebb vezetők számára, mivel azokat módszeres adagolókkal, pellet adagolókkal és a pólus farokkal történő halászatra használják. A hosszú Rig tok 15, 20, 25 és 30 cm-es hurokkal rendelkezik, ezért különösen alkalmas hosszabb vezetők számára. Ezenkívül ezek a dobozok megvédik a tartalmat a víztől.

A rig esetek stílusos guru színekben, narancssárga belsejében és fekete színben érkeznek. A tokok külső része is gumírozott, ami nagyszerű felületet és jó tapadást biztosít.
 • Méret
  Small/Large
  Szine
  Fekete/Narancs
  Cikkszám
  GRC-
Webáruház készítés