Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

hivatalos szép kártya partner

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

GLS csomagfeladás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Fogyasztó barát webshop

Termék részletek


Guru X-Safe Method Feeders 36 gr (gumis kosár)

Guru X-Safe Method Feeders 36 gr (gumis kosár)
 • Guru X-Safe Method Feeders 36 gr (gumis kosár)
1 550 Ft
Egységár: 1 550 Ft/db

Számos régebbi módszer adagolóban a csalit gyakran eltakarták vagy elakadták az adagolóban. Guru gondoskodott erről a problémáról, és okos megoldást talált. Steve Ringer irányítása alatt a Method Feederet egy kis platform terjeszti, amely pontosan az adagoló súlyával szemben helyezkedik el. Így garantált, hogy a csalét mindig a tetején ül, mert a nehéz súly mindig a víz alja felé igazodik. A platform maga is x-alakú karokra van szerelve, amelyek biztosítják, hogy a tokmány tökéletesen illeszkedik a módszer-adagolóhoz.

Amikor először tartja meg vagy dobja ki a Guru Method Feeder-et, akkor meg fogja érteni, miért olyan jó az alak, mivel ezt a terméket stabil repülési jellemzőkkel is szem előtt tartva tervezték. A módszeradagoló a levegőben, akár egy dartban is repül, még erős kereszthoronyokban is, lehetővé téve a táplálkozási területek újra és újra bejutását. Az adagoló színezését úgy választották ki, hogy a legtöbb felülethez keveredjen, és szinte láthatatlan legyen.

Ezenkívül az egyedülálló X-Safe rendszer pufferként működik a fúrás során, minimalizálva a halak elvesztésének kockázatát. Ezenkívül az egész rendszert oly módon fejlesztették ki, hogy ha hibás vonal keletkezik, a hal elhelyezheti a módszeradagolót.

Az X-Safe Method Feeder négy méretben kapható, minden méretben felcserélhető. A cserére szolgáló gumik és csövek külön kaphatók.
 • Méret
  S es
  Súlya
  36 gr
  Kiszerelés
  1 db
  Tipus
  Guru X-Safe Method Feeders 36 gr (gumis kosár)
  Szine
  Barna
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GSMX36
Webáruház készítés