Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

 

 

Termék részletek


Spotted Fin Catalyst Shelf Life Boilie 1Kg

Spotted Fin Catalyst Shelf Life Boilie 1Kg
4 790 Ft
Egységár: 4 790 Ft/kg

A katalizátor egy új aktív csali, új ötletekből épül fel, a legfinomabb tej- és kenderfehérjékkel, folyékony vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és élesztőkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy a csalit könnyedén megemésztse a hal. A folyadékok gyorsan kiszivárognak minden egyes bojliból, csábítják a halat, és megtartják a csalit, és kísértik az óvatosabb halakat, amelyek egyébként úsznak olyan csaléteken, amelyek nem néznek hosszú ideig a vízben.

A folyadék.

A boilie-folyadékot, amelyet egy 12 hónapos időszak alatt kifejlesztettünk, a pontyunkkal és a horgászokkal együtt dolgoztunk, hogy azonnal megtaláljuk a folyékony halat. Ez volt valami, ami biztosította számukra a szükséges energiát és testépítő elemeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy aktívak legyenek és növekedjenek.

Négy hetet vesz igénybe a boilie folyadék. Aktív folyadékokat és probiotikus élesztőket, valamint enzimeket és más természetes cukrokat használunk fel a folyadék felhalmozására a 4 hetes folyamatban. A folyadék aktiválásával új folyadékot hozunk létre új profiljával, amelyhez hozzáadjuk a májtermékeket, amelyek körbejárják a fehérjeprofilot, és enyhén eltérő élességet adnak.

Csak akkor tesszük a folyadékot a The Catalyst Boilie-ba. Tehát ha ételt dörzsölünk, nem használunk világos, olcsó glükózfolyadékokat színekkel vagy ízekkel. Te egy mártást készítesz, amit folyékony ételként használhatsz.

 • Méret
  12 mm, 15 mm, 18 mm, 20 mm, 22mm
  Kiszerelés
  1 kg
  Ízesítés
  Catalyst
  Tipus
  Spotted Fin Catalyst Shelf Life Boilie
  Szine
  Barna
  Cikkszám
  CATSH1-12-15-18-20-22
Webáruház készítés