Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Spotted Fin Catalyst Shelf Life Boilie 3Kg

Spotted Fin Catalyst Shelf Life Boilie 3Kg
11 990 Ft
Egységár: 3 997 Ft/kg

A katalizátor egy új aktív csali, új ötletekből épül fel, a legfinomabb tej- és kenderfehérjékkel, folyékony vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és élesztőkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy a csalit könnyedén megemésztse a hal. A folyadékok gyorsan kiszivárognak minden egyes bojliból, csábítják a halat, és megtartják a csalit, és kísértik az óvatosabb halakat, amelyek egyébként úsznak olyan csaléteken, amelyek nem néznek hosszú ideig a vízben.

A folyadék.

A boilie-folyadékot, amelyet egy 12 hónapos időszak alatt kifejlesztettünk, a pontyunkkal és a horgászokkal együtt dolgoztunk, hogy azonnal megtaláljuk a folyékony halat. Ez volt valami, ami biztosította számukra a szükséges energiát és testépítő elemeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy aktívak legyenek és növekedjenek.

Négy hetet vesz igénybe a boilie folyadék. Aktív folyadékokat és probiotikus élesztőket, valamint enzimeket és más természetes cukrokat használunk fel a folyadék felhalmozására a 4 hetes folyamatban. A folyadék aktiválásával új folyadékot hozunk létre új profiljával, amelyhez hozzáadjuk a májtermékeket, amelyek körbejárják a fehérjeprofilot, és enyhén eltérő élességet adnak.

Csak akkor tesszük a folyadékot a The Catalyst Boilie-ba. Tehát ha ételt dörzsölünk, nem használunk világos, olcsó glükózfolyadékokat színekkel vagy ízekkel. Te egy mártást készítesz, amit folyékony ételként használhatsz.

 • Méret
  12 mm, 15 mm, 18 mm, 20 mm, 22 mm
  Kiszerelés
  3 kg
  Ízesítés
  Catalyst
  Tipus
  Spotted Fin Catalyst Shelf Life Boilie
  Szine
  Barna
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  CATSH3-12-15-18-20-22
Webáruház készítés