Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Fox FLAT PEAR Ólom

Fox FLAT PEAR Ólom

A Fox Pear Leads CAD-t az optimális teljesítmény érdekében tervezték. A klasszikus kúpos alakú forma sokoldalú, minden helyzetben ideális. Hosszú távú dobásokra is alkalmas, ha szükséges, a lapított profil stabilitást is biztosít, ami megakadályozza a gördülést egyenetlen vagy lejtős tófenéken.

Mindegyik ólom precíziós fröccsöntéssel van kialakítva, hogy egyedülálló profil "éles" és formai konzisztenciát biztosítson az egész tartományban. Egy rendkívül erős és tökéletesen kialakított rozsdamentes acél hurok, amely egy egyedi forgócsappal van ellátva, kibővített felső szemmel, kifejezetten azért, hogy biztosítsa a tökéletes munkavégzést a biztonsági kapcsokkal. Szükség esetén a forgócsapot eltávolíthatjuk, és a vezetéket az acél hurokon keresztül rögzíthetjük a karmantyú nélkül módosítás nélkül.

A negyedéves lépésekben minden lehetséges forgatókönyv szerint elérhető, a Forgó körtecseppet matt, nem fényvisszaverő barnásbarna színű kavicsfoltokkal végezték, amely biztosítja, hogy diszkréten, beleolvad a környezetébe.
  • Google Termék Kategória
    8093
    Cikkszám
    CLD08
Webáruház készítés