Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Guru Inline Plummets (fenékmérő ólom)

Guru Inline Plummets (fenékmérő ólom)
1 950 Ft
Egységár: 975 Ft/db

Az inline plummets vannak kialakítva úgy, hogy a horog együtt a vezető keresztül közvetlenül halad át a központ a vezető, így lehet plumbed a legközelebbi milliméter.

Míg a hagyományos Lotbleien a vezetéket a külső fut, és nem tükrözi pontosan a víz mélysége, ez Lotbleie központi rés, amely lehetővé teszi a pontos meghatározása a vízmélység és egyben a vezető sérülésmentesen feltárás védi.

A tömlőfejek ugyanolyan tartós felületen vannak bevonva, mint a hibrid adagolók, és puha latex betétük van, amely lehetővé teszi a horog károsodás nélküli rögzítését. A latex használata szintén lehetővé teszi a jobb visszacsatolás elérését a különböző talajtípusok, például sár vagy kemény talajminta mintavételénél.

A három változat széles alkalmazási területet fed le. A 10 g-os változat tökéletes a kereskedelmi vizekhez, ahol ezt a vezetéket használhatja a pontos vízmélység meghatározásához anélkül, hogy sok bajt okozna. A két nagyobb verziót mélyvízben vagy lassan folyó folyókban használják.

Guru brand manager Adam Rooney ezt mondja ez a modell: „Mi Guru tették számunkra sokáig a klasszikus design a Lotbleie gondolatok és megpróbálta javítani. Az inline plummets a mi választunk. Most már lehetséges a narancssárga latex elem és a vezető központi vezetése, hogy meghatározzák a pontos víz mélységét. Ezen túlmenően, a latex túlélte sokkal hosszabb, mint volt a helyzet a klasszikus Korkeinsätzen.

„" A pontos meghatározása a vízmélység a megcélzott horgászati ponty, F1 és a fehérhúsú egyre fontosabb, hogy a csali fölött Oka vagy közvetlenül az ok, hogy képes legyen felajánlani. Nem meglepő tehát, hogy a Guru csapata az emberek az első tesztek kezdete óta dühöngővé tették ezt a terméket. "

3 méretben kapható - 10g, 20g, 30g.
 •  

 • Méret
  10 gr, 20 gr, 30 gr
  Kiszerelés
  2 db
  Tipus
  Guru Inline Plummets (fenékmérő ólom)
  Szine
  Barna
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GPL10-20-30
Webáruház készítés