Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

hivatalos szép kártya partner

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

GLS csomagfeladás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Fogyasztó barát webshop

Termék részletek


Guru Inline Plummets (fenékmérő ólom)

Guru Inline Plummets (fenékmérő ólom)
2 290 Ft
Egységár: 1 145 Ft/db

Az inline plummets vannak kialakítva úgy, hogy a horog együtt a vezető keresztül közvetlenül halad át a központ a vezető, így lehet plumbed a legközelebbi milliméter.

Míg a hagyományos Lotbleien a vezetéket a külső fut, és nem tükrözi pontosan a víz mélysége, ez Lotbleie központi rés, amely lehetővé teszi a pontos meghatározása a vízmélység és egyben a vezető sérülésmentesen feltárás védi.

A tömlőfejek ugyanolyan tartós felületen vannak bevonva, mint a hibrid adagolók, és puha latex betétük van, amely lehetővé teszi a horog károsodás nélküli rögzítését. A latex használata szintén lehetővé teszi a jobb visszacsatolás elérését a különböző talajtípusok, például sár vagy kemény talajminta mintavételénél.

A három változat széles alkalmazási területet fed le. A 10 g-os változat tökéletes a kereskedelmi vizekhez, ahol ezt a vezetéket használhatja a pontos vízmélység meghatározásához anélkül, hogy sok bajt okozna. A két nagyobb verziót mélyvízben vagy lassan folyó folyókban használják.

Guru brand manager Adam Rooney ezt mondja ez a modell: „Mi Guru tették számunkra sokáig a klasszikus design a Lotbleie gondolatok és megpróbálta javítani. Az inline plummets a mi választunk. Most már lehetséges a narancssárga latex elem és a vezető központi vezetése, hogy meghatározzák a pontos víz mélységét. Ezen túlmenően, a latex túlélte sokkal hosszabb, mint volt a helyzet a klasszikus Korkeinsätzen.

„" A pontos meghatározása a vízmélység a megcélzott horgászati ponty, F1 és a fehérhúsú egyre fontosabb, hogy a csali fölött Oka vagy közvetlenül az ok, hogy képes legyen felajánlani. Nem meglepő tehát, hogy a Guru csapata az emberek az első tesztek kezdete óta dühöngővé tették ezt a terméket. "

3 méretben kapható - 10g, 20g, 30g.
 •  

 • Méret
  10 gr, 20 gr, 30 gr
  Kiszerelés
  2 db
  Tipus
  Guru Inline Plummets (fenékmérő ólom)
  Szine
  Barna
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GPL10-20-30
Webáruház készítés