Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Általános 2-3 Részes Horgászbotok

4termék 14

Kamasaki Big Fish bot

6 990 Ft
Egységár: 6 990 Ft/db

A horgászatban egyre növekszik azoknak a száma, akik kipróbálják a 2-3 részes botok használatát. Ezek a botok könnyen szállíthatók, könnyen tárolhatók, és könnyen kezelhetők. Ezek a botok különösen alkalmasak azok számára, akik csak alkalmi horgászok, és nem szeretnének sok pénzt költeni egy drága botra.

A 2-3 részes botok egy rövid részből és két hosszabb részből állnak. A két hosszabb rész összekapcsolható, és együtt alkotnak egy teljes botot. Ezek a botok általában könnyűek, és kompaktok, így könnyen szállíthatók. Azok számára, akik sokat utaznak, ezek a botok ideálisak, mivel könnyen elférnek a csomagtartóban.

A 2-3 részes botok jól teljesítenek a könnyű horgászatnál. Ezek a botok különösen jól alkalmazhatók a vízparti horgászatnál, mivel könnyen kezelhetők. Ezek a botok különösen alkalmasak a kisebb halak megfogásához, mint például a pisztrángok.

A 2-3 részes botok megfizethetőek, így jó választás azok számára, akik csak alkalmi horgászok, és nem szeretnének sok pénzt költeni egy drága botra. Ezek a botok különösen jó választás azok számára, akik csak néha horgásznak, és nem szeretnének sokat költeni egy horgászbotra.