Kérdése van? Hívjon minket!

 +36204689423 

 +36209721025

Bakancs, Cipő

Kínálatunkban megtalálhatóak a horgászathoz szükséges ruházatok , amelyek az összes időjárási körülményekre magas színvonalú , jó minőségű anyagból készült termékeket kínál, legyen szó bakancsról ,lábbeliről ,nadrágról, kabátról , thermo ruháról , pólóról , sapkáról , kesztyűről , zokniról , vagy éppen UV védelemmel ellátott stílusos napszemüvegről .Többféle márkáink között tudsz válogatni mint ,Cofra Move, Lemigo , Dry Walker , Guru , Anaconda , Navitas , Korda , Shimano , Uni Cat , Daiwa , Ridgemonkey ...


17termék 117
ÚJ

RidgeMonkey Aqua Shoes Cipő

12 490 Ft
Egységár: 12 490 Ft/pár

Horgász bakancsok és cipők szükségesek ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen élvezhessük a horgászatot. Az elmúlt években a horgász bakancsok és cipők technológiája és minősége számos fejlődésen ment keresztül. Ezek a lábbelik számos előnnyel rendelkeznek, amelyek segíthetnek a horgászoknak abban, hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyék a horgászatot.

A horgász bakancsok és cipők vízállóak, hogy megvédjék a lábakat a víztől. A vízállóság mellett a horgász bakancsok és cipők számos más tulajdonsággal is rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a horgászatot. Ezek közé tartozik az antislip felület, amely megakadályozza, hogy elcsússzunk a vízes és nedves terepen, valamint a puha belső, amely kényelmesebbé teszi a horgászatot.

A horgász bakancsok és cipők számos különböző stílusban és színben kaphatóak. Ezeknek a lábbeliknek a különböző stílusai és színei könnyen illeszkednek a horgászok személyes stílusához és egyéniségéhez. Ezek a lábbelik különösen alkalmasak a horgászok számára, akik szeretik a stílusos megjelenést, miközben élvezik a horgászatot.

A horgász bakancsok és cipők megfizethetőek, így mindenki számára elérhetőek. Ezek a lábbelik megvédik a lábakat a különböző környezeti tényezőktől, miközben kényelmesebbé teszik a horgászatot. Ezek a lábbelik különösen alkalmasak azok számára, akik szeretnek horgászni, de nem szeretnek túl sok pénzt kiadni a lábbelikre.