Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Esőruha

Kínálatunkban megtalálhatóak a horgászathoz szükséges ruházatok , amelyek az összes időjárási körülményekre magas színvonalú , jó minőségű anyagból készült termékeket kínál, legyen szó esőruháról , lábbeliről ,nadrágról, kabátról , thermo ruháról , pólóról , sapkáról , kesztyűről , zokniról , vagy éppen UV védelemmel ellátott stílusos napszemüvegről .Többféle márkáink között tudsz válogatni mint ,Cofra Move, Lemigo , Dry Walker , Guru , Anaconda , Navitas , Korda , Shimano , Uni Cat , Daiwa , Ridgemonkey ...


9termék 19
4
ÚJ

Carp Zoom Cyclone Esőkabát

4 990 Ft 
4 790 Ft
Egységár: 4 790 Ft/db
18
ÚJ

Carp Zoom Tornado Esőruha

8 490 Ft 
6 990 Ft
Egységár: 6 990 Ft/db
14
ÚJ

Carp Zoom X-Rain Esőruha

17 490 Ft 
14 990 Ft
Egységár: 14 990 Ft/db

Esőruha vásárlása egy nagy kihívás lehet, ha az ember nem tudja, mit keres. Az esőruhák sokféle méretben és stílusban kaphatók, és különböző anyagokból készülnek. A választás előtt fontos, hogy megértsük, mi a legjobb megoldás az adott helyzetben.

Az első dolog, amit meg kell vizsgálnunk, az anyag. A legtöbb esőruha vízálló, de a legjobb választás a vízlepergető anyag, mivel ez könnyebb és kényelmesebb a viselése. Más anyagok, mint például a poliészter, a nejlon és a műszálas anyagok is kiváló választásnak bizonyulnak.

Második lépésként meg kell vizsgálnunk a méretet. Az esőruhák többféle méretben kaphatók, így fontos, hogy tudjuk, melyik illik a legjobban. 

Végül, de nem utolsósorban, fontos, hogy megvizsgáljuk a stílust. Az esőruhák számos stílusban kaphatók, így fontos, hogy megtaláljuk a megfelelőt az adott horgászathoz.

Az esőruha vásárlása egy nagyszerű lehetőség, hogy biztosítsuk magunknak a vízálló védelmet. Fontos, hogy megértsük, milyen anyagokból, milyen méretben és milyen stílusban kaphatók az esőruhák, hogy a megfelelőt választhassuk.