Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Nadrág

Kínálatunkban megtalálhatóak a horgászathoz szükséges ruházatok , amelyek az összes időjárási körülményekre magas színvonalú , jó minőségű anyagból készült termékeket kínál, legyen szó lábbeliről ,nadrágról, kabátról , thermo ruháról , pólóról , sapkáról , kesztyűről , zokniról , vagy éppen UV védelemmel ellátott stílusos napszemüvegről .Többféle márkáink között tudsz válogatni mint ,Cofra Move, Lemigo , Dry Walker , Guru , Anaconda , Navitas , Korda , Shimano , Uni Cat , Daiwa , Ridgemonkey ...


15termék 115
ÚJ

Guru Match Kombats Nadrág

27 490 Ft
Egységár: 27 490 Ft/db
ÚJ

Guru Polar Match Kombats Nadrág

32 990 Ft
Egységár: 32 990 Ft/db

Guru Shorts Black Rövid Nadrág

20 590 Ft
Egységár: 20 590 Ft/db

Horgászat szerelmeseinek sokféle ruhadarabra van szüksége, hogy a legjobb élményt éljék át a horgászat során. A nadrágok kiemelkedően fontos szerepet játszanak ebben. A horgászoknak szánt nadrágok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy segítsék őket a horgászat során.

A horgászoknak szánt nadrágok általában kényelmesek, és sokféle vízálló anyagból készülnek, hogy a horgászok számára a legjobb védelmet nyújtsák. Ezek a nadrágok általában sötét színekben kaphatók.. A horgászoknak szánt nadrágok általában könnyen tisztíthatók, és sokféle zsebbel rendelkeznek, hogy a horgászok könnyen eltárolhassák a kiegészítőiket.

A horgászoknak szánt nadrágok általában különleges szövetekből készülnek, hogy a horgászok könnyedén mozoghassanak bennük. Ezek a nadrágok általában különböző méretekben kaphatók, hogy minden horgász számára megfelelő méretet találjanak.

A horgászoknak szánt nadrágok kiválóan alkalmasak azoknak, akik szeretnek horgászni. Ezek a nadrágok kényelmesek, vízállóak, és sokféle zsebbel rendelkeznek. Ezek a nadrágok különböző méretekben, színekben és anyagokban kaphatók, hogy minden horgász számára megfelelő nadrágot találjanak.