Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Csizma, Mellesruha

Kínálatunkban megtalálhatóak a horgászathoz szükséges ruházatok , amelyek az összes időjárási körülményekre magas színvonalú , jó minőségű anyagból készült termékeket kínál, legyen szó lábbeliről, csizmáról ,nadrágról, kabátról , thermo ruháról , pólóról , sapkáról , kesztyűről , zokniról , vagy éppen UV védelemmel ellátott stílusos napszemüvegről .Többféle márkáink között tudsz válogatni mint ,Cofra Move, Lemigo , Dry Walker , Aigle , Guru , Anaconda , Navitas , Korda , Shimano , Uni Cat , Daiwa , Ridgemonkey ...


41termék

Dunlop Pricemaster PVC Csizma

7 690 Ft
Egységár: 7 690 Ft/pár

Lemigo Bart 915 PVC Csizma

5 490 Ft
Egységár: 5 490 Ft/pár
 

Ha horgászni szeretne, akkor elengedhetetlen egy jó horgász csizma és mellesruha. Ezek a két kulcsszó a horgászok számára nélkülözhetetlenek, ha sikeres horgászatot szeretnének. A horgász csizma szárazon tartja a lábát, és megvédi a bőrét a vízben lévő tárgyaktól. A mellesruha pedig segít a horgászoknak a vízben maradni, miközben a legjobb helyet keresik a halak elkapásához.

A horgász csizma különböző méretekben, színekben és anyagokban kapható. A gumicsizmák is jó választások, mivel vízállóak, és könnyen tisztíthatók.

A mellesruha különböző anyagokból és színekből készül, és segít a horgászoknak a vízben maradni. A neoprén mellesruhák a legjobbak, mivel erős és vízálló anyagból készülnek, és könnyen tisztíthatók. A neoprén mellesruhák segítenek a horgászoknak a vízben maradni, és a  legjobb helyet keresni a halak elkapásához.

Ha horgászni szeretne, akkor elengedhetetlen a megfelelő horgász csizma és mellesruha.