Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Pulóver, Dzseki, Mellény

Kínálatunkban megtalálhatóak a horgászathoz szükséges ruházatok , amelyek az összes időjárási körülményekre magas színvonalú , jó minőségű anyagból készült termékeket kínál, legyen szó lábbeliről ,nadrágról, kabátról , thermo ruháról , pólóról , sapkáról , kesztyűről , zokniról , vagy éppen UV védelemmel ellátott stílusos napszemüvegről .Többféle márkáink között tudsz válogatni mint ,Cofra Move, Lemigo , Dry Walker , Guru , Anaconda , Navitas , Korda , Shimano , Uni Cat , Daiwa , Ridgemonkey ...


29termék 129
ÚJ

Guru Aventus Hoodie Grey Pulóver

21 990 Ft
Egységár: 21 990 Ft/db
ÚJ

Guru Fleece Gilet Black Mellény

16 590 Ft
Egységár: 16 590 Ft/db
ÚJ

Guru Hoodie Navy Pulóver

19 990 Ft
Egységár: 19 990 Ft/db
ÚJ

Guru Hoodie Red/Black Pulóver

19 990 Ft
Egységár: 19 990 Ft/db

A horgászoknak szükségük van olyan ruhára, ami megvédi őket a széltől, az esőtől és a hidegtől. A pulóverek, dzsekik és mellények nagyszerű választásnak bizonyulnak, ha kényelmes, megbízható védelmet keresnek. Ezek a különböző darabok segítenek a horgászoknak abban, hogy kényelmesen élvezhessék a horgászatot, anélkül, hogy aggódniuk kellene a közbenjáró időjárás miatt.

A pulóverek horgászoknak különösen hasznosak, mivel védelmet nyújtanak a szél ellen, miközben kényelmesek és könnyűek. Ezek a pulóverek általában vastag, meleg anyagból készülnek, és olyan extra funkciókkal is rendelkezhetnek, mint például vízálló réteg vagy szellőző részek.

A dzsekik horgászoknak olyan kombinációt kínálnak, amelyek megvédik őket az esőtől és a széltől, mindezt kényelmes, könnyű anyagból készülve. Ezek a dzsekik általában tartalmaznak egy kapucnit, ami megvédi a fejet a széltől, és egy vízálló réteget, ami megvédi a testét az esőtől.

Végül, a mellények horgászoknak nagyszerű választásnak bizonyulnak, ha a horgászok könnyű védelmet keressenek. Ezek a mellények általában könnyű anyagból készülnek, és kényelmesek, miközben megvédik a horgászokat a széltől és az esőtől.

Ha Ön horgász, és kényelmes, megbízható védelmet keres, akkor érdemes megnéznie a pulóvereket, dzsekiket és mellényeket horgászoknak. Ezek a ruhadarabok segítenek megvédeni Önt a széltől, az esőtől és a hidegtől, miközben kényelmesek és könnyűek.