Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Póló, Ing

Kínálatunkban megtalálhatóak a horgászathoz szükséges ruházatok , amelyek az összes időjárási körülményekre magas színvonalú , jó minőségű anyagból készült termékeket kínál, legyen szó lábbeliről ,nadrágról, kabátról , thermo ruháról , pólóról , sapkáról , kesztyűről , zokniról , vagy éppen UV védelemmel ellátott stílusos napszemüvegről .Többféle márkáink között tudsz válogatni mint ,Cofra Move, Lemigo , Dry Walker , Guru , Anaconda , Navitas , Korda , Shimano , Uni Cat , Daiwa , Ridgemonkey ...


28termék 128

Guru Aventus Tee Charcoal Póló

9 990 Ft
Egységár: 9 990 Ft/db
ÚJ

Guru Intersect Tee Navy Póló

9 990 Ft
Egységár: 9 990 Ft/db
ÚJ

Guru Semi Logo Tee Red Póló

9 990 Ft
Egységár: 9 990 Ft/db
ÚJ

Guru Semi Logo Tee White Póló

9 990 Ft
Egységár: 9 990 Ft/db

Horgászni a legjobb módja annak, hogy kikapcsolódjunk a mindennapi élet stresszétől. Készülj fel a következő horgászatra a megfelelő ruházattal! A polók és ingek kiváló választások a horgászatokhoz.

A polók kényelmesek és könnyen ápolhatók, így tökéletesek a horgászathoz. A polók számos stílusban és színben elérhetők, így könnyedén megtalálhatod a számodra megfelelőt. A polók könnyűek, így könnyen hordhatóak, és nagyobb testméretűeknek is sokféle méretben elérhetők.

Az ingek is kiváló választások lehetnek a horgászathoz. Az ingek kényelmesek és könnyen ápolhatók. Az ingek szintén számos stílusban és színben elérhetőek, így biztosan megtalálhatod a számodra megfelelőt. Az ingek könnyűek és könnyen hordhatóak, így kényelmesen horgászhatsz bennük.

Ha horgászni mész, akkor a polók és az ingek tökéletes választások lehetnek. Kényelmesek és könnyen ápolhatók, így könnyedén megtalálhatod a számodra megfelelőt. Biztosan élvezni fogod a következő horgászatodat, ha megfelelő ruházatban veszel részt benne.