Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Zokni, Kesztyű

Kínálatunkban megtalálhatóak a horgászathoz szükséges ruházatok , amelyek az összes időjárási körülményekre magas színvonalú , jó minőségű anyagból készült termékeket kínál, legyen szó lábbeliről ,nadrágról, kabátról , thermo ruháról , pólóról , sapkáról , kesztyűről , zokniról , vagy éppen UV védelemmel ellátott stílusos napszemüvegről .Többféle márkáink között tudsz válogatni mint ,Cofra Move, Lemigo , Dry Walker , Guru , Anaconda , Navitas , Korda , Shimano , Uni Cat , Daiwa , Ridgemonkey ...


16termék 116
ÚJ

Guru Coolmax Socks Zokni

7 690 Ft
Egységár: 7 690 Ft/Pár

Thermomax Kesztyű

3 590 Ft
Egységár: 3 590 Ft/pár

A dobókesztyű egy különleges kesztyű, amelyet a horgászok horgászáshoz használnak, hogy megvédjék kezüket a horgászszerelék egyes részeitől. A dobókesztyűk különböző anyagokból készülnek, így a horgászok különböző szintű védelmet nyújthatnak a horgászszerelékek számára. A dobókesztyűk különböző méretekben és színekben kaphatók, így könnyedén megtalálhatják a megfelelőt a horgászok számára.

A dobókesztyűk használata nagyban megkönnyíti a horgászatot, mivel megvédi a horgászszereléket a károsodástól, és megkönnyíti a dobást is. A dobókesztyűk segítenek a horgászoknak, hogy jobban elérjék a céljaikat, és hogy könnyebben elérjenek eredményeket. 

A thermo zokni a legújabb divat, amelyet a legtöbb ember szívesen visel. Ezek a zoknik olyan speciális anyagból készülnek, amelyek melegítik a lábakat, miközben a hideg időben megvédik őket. Ez a zokni különösen hasznos a hideg téli napokon, amikor a lábak hidegek és szárazak.

A thermo zokni előnyei közé tartozik, hogy megvédik a lábakat a hidegtől. Az anyag megakadályozza, hogy a hideg levegő érintkezzen a lábbal, így a lábak nem fáznak. A thermo zokni képes megőrizni a test hőmérsékletét, így melegen tartja a lábakat még a hideg téli napokon is.

A thermo zokni másik előnye, hogy kényelmes. Ezek a zoknik kényelmesen illeszkednek a lábakhoz, és megakadályozzák, hogy a lábak könnyen megszakadjanak. A thermo zokni szintén megakadályozza a lábak kopását, ami nagyszerű, ha a lábak sokat mozognak.

A thermo zokni nagyszerű megoldás a hideg téli napokra. Ezek a zoknik kényelmesek, és megvédik a lábakat a hidegtől. Ha Önnek szüksége van egy kényelmes és meleg zoknira, akkor a thermo zokni tökéletes választás.


A horgászok számára a thermo kesztyűk nagy segítséget jelenthetnek a hideg évszakban.

A thermo kesztyűk sokféle anyagból készülnek, így a horgászok számára könnyű megtalálni a megfelelő kesztyűt. A legtöbb kesztyű szövetből készül, de vannak műanyag kesztyűk is, amelyek jobban ellenállnak a nedvességnek. Azok a horgászok, akik különösen hideg vízben szeretnek horgászni, érdemes olyan kesztyűt választani, amelyik vastagabb, hogy jobban melegíti a kezüket.

A thermo kesztyűk sokféle méretben és színben kaphatók, így alkalomhoz vagy stílushoz illeszthetőek.