Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Cralusso Torpedo Tunning Horgászúszó

Cralusso Torpedo Tunning Horgászúszó
 • Cralusso Torpedo Tunning Horgászúszó
2 350 Ft
Egységár: 2 350 Ft/db

A 2003-ban világbajnokságot nyert Magyar csapat által használt nagysikerű Torpedo úszó, továbbfejlesztett változata a Torpedo Tuning, ami a 2005. évi Európa Bajnokság siker úszója lett. Az induló versenyzők immár 80 % ezekkel az úszókkal horgászott, többek közt, az egyéni Európa Bajnok Will Raison is Torpedo Tuninggal fogta halainak nagyobbik részét.

Ez a rakós botra kifejlesztett úszó, közepesen, vagy erősen visszatartott úsztatáshoz, Tuning lapka felhelyezésével, az erősen visszatartott és megállított szerelékhez ajánlott.
A felhelyezett Tuning lapka nem változtatja meg az úszó súlyozását, csak a működését, a megnövelt felületnek köszönhetően az úszó testét az áramlat mélyen a víz alá nyomja. A Torpedo Tuning, eddig még soha nem látott működést és érzékenységet biztosít a folyóvízi horgászatban. Horgászat közben néha tapasztalhatjuk, hogy a hosszú Tuning lapkát használva az antenna pár centimétert le és fel mozoghat, ezt a jelenséget a víz változó nyomása okozza, melyet az eddig használt úszók nem is érzékeltek.

 • Méret
  6 gr - 50 gr
  Anyag
  Poliuretan
  Tipus
  Cralusso Torpedo Tunning Horgászúszó
  Google Termék Kategória
  8093
  Gyártó
  Cralusso
  Cikkszám
  61907-
Webáruház készítés