Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Guru Aventus 12ft Distance Feeder UK
Guru Aventus 12ft Distance Feeder UK
186 490 Ft

Guru Aventus 12ft Distance Feeder UK

Guru Aventus 12ft Distance Feeder UK
Guru Aventus 12ft Distance Feeder UK
Guru Aventus 12ft Distance Feeder UK
Guru Aventus 12ft Distance Feeder UK
Guru Aventus 12ft Distance Feeder UK
Guru Aventus 12ft Distance Feeder UK

Guru Aventus 12ft Distance Feeder

Az 12ft-es távolságú adagoló az Aventus termékcsaládban számos eszközt - távolságot, pontosságot, tartósságot és tevékenységet - kombinálva. A Daiwa a Guru specifikációihoz készült a híres brit létesítményekben, a legmagasabb minőségű japán szén és a legkorszerűbb bot technológiával.Két darab, félbehajtott Fusion botzsákban. Három spiccel - 1.5oz, 2oz és 3oz. A bot dobósúlya 110gr

Mint az egész Aventus termékcsalád, ez a rúd teljes körű képességekkel rendelkezik. A nyári hónapokban, amikor nagy halakat és nagy súlyokat kell kiálnia, horgászhatnak a pontyokra, miközben kényelmesek, hogy télen megragadják a keszegeket és a f1-es halakat.

A bot szükség esetén sok energiával rendelkezik.

Két darab, félbehajtott Fusion Rod Holdall-ban való használatra, nagyon hasznos a 12, 13 lábos bot számára. Három távolságra van felszerelve, amelyek nagyméretű gyűrűkkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a zsínór csomók könnyű áthaladását - 1.5oz, 2oz és 3oz. A bot 110 g-os öntési tömeggel rendelkezik, és 80 m-es távolságokat képes könnyű elérni.

Mind a távolsági bot, mind a 12-es és 13-as méretben egy olyan eszközt akartunk előállítani, amely segítene a horgászoknak, hogy tovább, pontosan és könnyedén meghorgászhatóak legyenek. Azonban a botok még mindig meg kellett tenniük a játékot, hogy lehetővé tegyék számukra, hogy mindenféle halat megcélozhassunk a nagy pontyig , a method módszer és a hibrid adagolók távolságán.


A bot túlméretes Fuji Alconite K-útmutatókkal, szuper tartós, és megakadályozza a zsugorodást és a kopást. Minden gyűrű stratégiai helyzetben van, így a bot tökéletes.

Az A-fokozatú parafa fogantyú rendkívül kényelmes és tartós, az Armlock kialakítással, amely lehetővé teszi a halak fárasztását. A Fuji DPS valódi kupakkal fejezték be.

A bot csavarja a Guru EVA kézi fogantyúval van ellátva, ujjformákkal, amelyek segítenek a kézen történő pozícionálásban, lehetővé téve a maximális dobást, a távolságot és a pontosságot!

A kulcsfontosságú jellemzője a fogantyúk hossza - a szokásosnál hosszabb ideig újra segít a burkolat távolságának és pontosságának. A hosszabb fogantyúból több tőkeáttétel és erő érhető el, így a horgászok pontosabbak és továbbfejleszthetők.

Az Aventus projekt egyedülálló és kulcsfontosságú eszköze a Zero 90 szén-dioxid-technológia. Ez a folyamat a szénszálak kettős rétegezését foglalja magában különböző módon nullától 90 fokig. A kikeményedés során a rudak hosszirányú szilárdságot, visszanyerést és lágyságot eredményeznek. Bármely horgászbot cső alakú alakja összenyomva deformálódik. A Zero 90 technológia lehetővé teszi, hogy szabályozzuk ezt a deformációt, megakadályozzuk az energia- és pontosságvesztést, megtartva a hengeres szerkezetet, hogy nagyobb öntési teljesítményt és pontosságot biztosítson.

186 490 Ft
Egységár: 186 490 Ft/db
Részletek

 

Adatok
Hossz
12ft - 3,60 m
Szállítási hossz
185 cm
Tagok száma
2 + 3
Dobósúly
110 gr
Tipus
Guru Aventus Distance Feeder UK
Google Termék Kategória
8093
Cikkszám
GRD003