Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Guru Aventus Feeder 11ft 80gr UK

ÚJ
Guru Aventus Feeder 11ft 80gr UK
 • Guru Aventus Feeder 11ft 80gr UK
 • Guru Aventus Feeder 11ft 80gr UK
 • Guru Aventus Feeder 11ft 80gr UK
 • Guru Aventus Feeder 11ft 80gr UK
 • Guru Aventus Feeder 11ft 80gr UK
 • Guru Aventus Feeder 11ft 80gr UK
 • Guru Aventus Feeder 11ft 80gr UK
168 990 Ft
Egységár: 168 990 Ft/db

Guru Aventus 11ft Feeder

Az Aventus sorozat 11 lábas adagolója hihetetlenül népszerű hosszúságú minden horgászat számára. A Daiwa a Guru specifikációihoz készült a híres brit létesítményekben, a legmagasabb minőségű japán szén és a legkorszerűbb rúd technológiával.Két darab, félbehajtott Fusion botzsákban. Három spiccel - 1oz, 1.5oz és 2oz. A bot dobó súlya 80 gr.

Mint az egész Aventus termékcsalád, ez a rúd teljes körű képességekkel rendelkezik. A nyári hónapokban, amikor nagy halakat és nagy súlyokat kell kiálnia, horgászhatnak a pontyokra, miközben kényelmesek, hogy télen megragadják a keszegeket és a f1-es halakat.

A bot szükség esetén sok energiával rendelkezik.

A bot túlméretes Fuji Alconite K-útmutatókkal, szuper tartós, és megakadályozza a zsugorodást és a kopást. Minden gyűrű stratégiai helyzetben van, így a bot tökéletes.

Az A-fokozatú parafa fogantyú rendkívül kényelmes és tartós, az Armlock kialakítással, amely lehetővé teszi a halak fárasztását. A Fuji DPS valódi kupakkal fejezték be.

A bot csavarja a Guru EVA kézi fogantyúval van ellátva, ujjformákkal, amelyek segítenek a kézen történő pozícionálásban, lehetővé téve a maximális dobást, a távolságot és a pontosságot!

A kulcsfontosságú jellemzője a fogantyúk hossza - a szokásosnál hosszabb ideig újra segít a burkolat távolságának és pontosságának. A hosszabb fogantyúból több tőkeáttétel és erő érhető el, így a horgászok pontosabbak és továbbfejleszthetők.

Az Aventus projekt egyedülálló és kulcsfontosságú eszköze a Zero 90 szén-dioxid-technológia. Ez a folyamat a szénszálak kettős rétegezését foglalja magában különböző módon nullától 90 fokig. A kikeményedés során a rudak hosszirányú szilárdságot, visszanyerést és lágyságot eredményeznek. Bármely horgászbot cső alakú alakja összenyomva deformálódik. A Zero 90 technológia lehetővé teszi, hogy szabályozzuk ezt a deformációt, megakadályozzuk az energia- és pontosságvesztést, megtartva a hengeres szerkezetet, hogy nagyobb öntési teljesítményt és pontosságot biztosítson.

 •  

   

 • Hossz
  11ft - 3,30 m
  Szállítási hossz
  165 cm
  Tagok száma
  2 + 3
  Dobósúly
  80 gr
  Tipus
  Guru Aventus Feeder
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GRD002
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés