Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

hivatalos szép kártya partner

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

GLS csomagfeladás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Fogyasztó barát webshop

Termék részletek


Guru Method Feeder Clip Small

Guru Method Feeder Clip Small
 • Guru Method Feeder Clip Small
1 590 Ft
Egységár: 530 Ft/db

A módszeradagoló klipet egyszerűen a Guru Method Feeder platformjára vágják. A metódus-adagoló két különböző méretben kapható, a nagy klip például a 28 g-os és 45 g-os adagolókhoz illik.
Ez a csíptető lehetővé teszi, hogy a horogcsalét nagyon közel álljon a csalihoz, és nagyon rövid, agresszív kötelekkel halászhasson. A hagyományos, nagyon rövid vezetők problémája az, hogy az adagoló nagyon közel áll a halakhoz, és ezáltal megszakadhat. A módszer adagoló és csatolt klip, hal nagyon rövid, agresszív vezető, amíg a hal már a csalit. A halat ezután a vezető alapértelmezett hosszúságára fúrták, mert a módszeradagoló klip a harapást kiadja a harapás után.

Ez a termék tökéletes minden olyan vizet is, ahol csak szabadon futó szerelvények megengedettek. Az adagoló itt szabadon futható, de az adagoló kengyelnek köszönhetően még mindig használhatja a csavarszerkezet öntapadó hatását.

A módszer adagoló klip is alkalmazható a pop up. Annak ellenére, hogy ellensúlyt kell tennie, a Pop Up könnyen leválasztható a magasságra, amelyet később meg kell találnia.


Ez az egyszerű termék hihetetlenül sok előnnyel jár. Biztosak vagyunk benne, hogy számos horgász alkalmazást talál, és jelentősen növeli a fogási eredményeket.
 • Méret
  Small
  Kiszerelés
  3 db
  Szine
  Barna
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GMCS
Webáruház készítés