Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Guru Super MWG (szakállnélküli)

Guru Super MWG (szakállnélküli)
 • Guru Super MWG (szakállnélküli)
1 190 Ft
Egységár: 119 Ft/db

Super MWG

Az MWG (Match Wide Gape) valóban sikeres volt a megjelenése óta, most van egy új verziója ennek a mintának - a Super MWG!

Ez a horog egy PTFE bevonattal rendelkezik, amely matt felületet biztosít, simább felületet és könnyebben behatol a halszájba, valamint növeli a horog tartósságát a PTFE bevonattal.

Ez a minta még mindig jó egybegyűlő, amely hajókkal vagy adagolókkal való halászathoz használható, hajszedőkkel együtt. De a nehéz gumiból készült póluson ez a horog tökéletes.

A széles horgos orr és a szuper éles, befelé hajlított csúcsa biztosítja, hogy a lehető legtöbb harapás leszállt hal. Ez horog is egy jó választás, ha a csali kell bemutatni, hogy a haj, mert a túlméretezett szem vastagabb vezető anyagból végezhetjük többször is.

Termékfejlesztőnk, Pemb Wright ezt a modellt illeti:
"Ez a már elterjedt MWG-kampó prémium változata. A tartós, sima PTFE bevonat egészen új szintre emeli a kampót az élesség és az élesség szempontjából. Ez a rendkívül erős kampó tökéletesen használható takarmánykosarakkal történő halászathoz, ha horgászni akar, vagy akár a póluson is. A nagyméretű fűzőlyukon keresztül háromszor is vastag vezető anyagot készíthet, és nem köthet csomót. Ez a minta a nagyobb halat biztonságosan a hálóba irányítja. A kampó ideális a csalikhoz, mint a kagyló, a pellet, a bojli és a kukorica. "
 • Méret
  10 es, 12 es, 14 es
  Tipus
  Guru Super MWG (szakáll nélküli)
  Szine
  Fekete
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GSMW101214
Webáruház készítés