Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Guru Aventus 12ft Waggler UK

ÚJ
Guru Aventus 12ft Waggler UK
 • Guru Aventus 12ft Waggler UK
 • Guru Aventus 12ft Waggler UK
 • Guru Aventus 12ft Waggler UK
 • Guru Aventus 12ft Waggler UK
162 990 Ft
Egységár: 162 990 Ft/db

Guru Aventus Waggler

Egy éles átmenő bot, amely mindent képes kezelni, amit el tud dobni! A Daiwa a Tackle Guru csapat specifikációi alapján készült a neves brit létesítményben!

Az Aventus Range mindent megtesz!

Két darab, félig összecsukható, a Fusion botzsákban ,dobósúlya akár 15 g-ig, és lineáris érték akár 12lb!

A 11ft-es waggler hihetetlenül könnyű és kiegyensúlyozott. Tökéletes hosszúságú bot a legtöbb kereskedelmi horgászathoz, és ideális a pellet waggler munkához.

A könnyedség a High Volume Carbon Fiber, a legjobb japán anyagok használatából származik, kombinálva a legmodernebb botépítési folyamatokkal.

Mindegyik úszós bot egyedi lábfejű Fuji vezetőkkel rendelkezik, extra tartós Alconite gyűrűkkel. Ezeket a botokat stratégiailag helyezik el, hogy a zsínór könnyedén áramolhasson át a gyűrűkön, anélkül hogy tapadjanak.

Egy másik szempont, ami növeli a könnyedséget, a Fuji TVS valódi készlet. Amikor úszóval horgászunk, gyakran tartod a botot hosszú ideig, és egy igazán kényelmes .

Mint az adagoló botok, a személyre szabott érintések jelen vannak; egy formázott EVA speciális Guru csattanó fogantyú, és az A-fokozatú Armlock alakú parafafogantyú .

Az Aventus projekt egyedülálló és kulcsfontosságú eszköze a Zero 90 szén-dioxid-technológia. Ez a folyamat a szénszálak kettős rétegezését foglalja magában különböző módon nullától 90 fokig. A kikeményedés során a botok hosszirányú szilárdságot, visszanyerést és lágyságot eredményeznek. Bármely horgászbot cső alakú alakja összenyomva deformálódik. A Zero 90 technológia lehetővé teszi, hogy szabályozzuk ezt a deformációt, megakadályozzuk az energia- és pontosságvesztést, megtartva a hengeres szerkezetet, hogy nagyobb öntési teljesítményt és pontosságot biztosítson.

 •  

   

 • Méret
  12ft - 3,60m
  Szállítási hossz
  125 cm
  Tagok száma
  2
  Dobósúly
  15 gr
  Tipus
  Guru Aventus Waggler
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GRD006
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés