Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Match Feeder Orsó

141termék
 

A horgászat számos módon megvalósítható, de a legnépszerűbbek a match és a feeder orsók. Ezen  típusú orsók különböző célokra és különböző helyzetekre alkalmasak. A match orsókat általában olyan horgászok használják, akik kisebb halakat akarnak fogni, míg a feeder orsókat azok a horgászok is használják, akik nagyobb halakat akarnak fogni.

A match orsók kisebbek, könnyebbek és kompaktabbak, mint a feeder orsók. Ezek az orsók kisebb méretű botokhoz vannak tervezve, és kisebb halak fárasztásához alkalmasak. Ezek az orsók könnyebben kezelhetőek, és kisebb erőfeszítést igényelnek a horgászok számára. A match orsók kisebb méretű zsinórokkal és csomópontokkal is rendelkeznek, amelyek segítenek a horgászoknak a kisebb halak fárasztásában.

A feeder orsók nagyobbak, nehezebbek és erősebbek, mint a match orsók. Ezek az orsók nagyobb méretű botokhoz vannak tervezve, és nagyobb halak fárasztásához alkalmasak. Ezek az orsók erősebbek, és nagyobb erőfeszítést igényelnek a horgász számára. A feeder orsók nagyobb méretű zsinórokkal és csomópontokkal is rendelkeznek, amelyek segítenek a horgászoknak a nagyobb halak fárasztásában.

Mindkét típusú orsó nagyon hasznos lehet a horgászok számára. A választás attól függ, hogy melyik célra és melyik helyzetben szeretnék használni.