Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Termék részletek


Guru Keepnets Haltartó

Guru Keepnets Haltartó
 • Guru Keepnets Haltartó
 • Guru Keepnets Haltartó
 • Guru Keepnets Haltartó
 • Guru Keepnets Haltartó
30 990 Ft
Egységár: 30 990 Ft/db

Guru Keepnets:

Haltartói 2,5m-es Silver Match, 3,00m Carp Match vagy 4,00m International Match minták közül választhatnak, amelyek számos helyzettel és halfajokkal rendelkeznek, és mindannyian sok évszakra épülnek.

A gyűrűk súlya annak érdekében, hogy a háló megfelelően elnyomjon és kinyújtva maradjon, és van egy külső hüvely, amely megvédi a hálót a gyűrűk körüli kopástól, az egyik olyan terület, amely hagyományosan mindig a leggyengébb, és az első elhasználódott.

Egy hal-barátságos szuper puha hálót alkalmaztak, hogy a lehető legjobban vigyázzon a fogására, és egy sötét felület segít a halak nyugodt megtartásában, miközben a hálóban vannak.

Egy túlméretezett felső gyűrűt használtak arra, hogy a lehető legegyszerűbb és gyorsabb legyen a halaknak a leszállóhálóval való elhelyezése, egy csavarmenettel, amely bármilyen helyzetbe állítható a tökéletes pozícionáláshoz. Amikor a szekció végén a fogást megkapja, a kisebb alsó gyűrűk (az alsó három) lehetővé teszik, hogy húzza át a gyűrűket, hogy segítse a halakat a mérlegeléshez vagy a visszaküldéshez.

 • Méret
  Silver Match 2,50m , Carp Match 3,00m , 4,00m
  Tipus
  Guru Keepnets Haltartó
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  GKN-
Webáruház készítés