Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Teleszkóp Bot

25termék 125

Carp Zoom Tele Allround horgászbot

5 990 Ft
Egységár: 5 990 Ft/db

Kamasaki Tele Power bot

7 490 Ft
Egységár: 7 490 Ft/db

A teleszkópos horgászbotok egyre népszerűbbek a horgászok körében. Azoknak, akik szeretnek kirándulni, de ugyanakkor szeretnék élvezni a horgászat szabadságát, a teleszkópos horgászbot nagyszerű megoldás. Ezek a botok könnyen szétszerelhetők, így könnyen szállíthatók, és könnyen összeszerelhetők, így könnyen használhatók.

A teleszkópos horgászbotok könnyebbek, mint a hagyományos horgászbotok, így könnyebb őket szállítani. A teleszkópos botok egy kompakt részre vannak szétszerelve, ami könnyen elfér a hátizsákban vagy a csomagtartóban. A teleszkópos botok általában két részből állnak, egy rövidebb alsó részből és egy hosszabb felső részből.

A teleszkópos horgászbotok különböző hosszúságúak lehetnek, így a horgászok könnyen megtalálhatják a megfelelő méretűt. Ezek a botok könnyen szabályozhatók, és különböző súlyokkal is rendelkezhetnek, így a horgászok könnyen megtalálhatják a megfelelő dobósúlyú botot.

Ha Ön alkalmi horgász, akkor a teleszkópos horgászbot egy nagyszerű választás lehet. Ezek a botok könnyen szállíthatók, könnyen összeszerelhetők, és könnyen használhatók. Ezek a botok különféle erősségűek, így a horgászok könnyen megtalálhatják a megfelelő erősségű botot. Ezek a botok különböző horgászmódszerekhez is alkalmasak, így a horgászok könnyen megtalálhatják a megfelelő botot.