Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Pesca Kereskedelmi és Gazdasági Betéti Társaság
Cím:
9970 Szentgotthárd, Hunyadi u 3/b fsz.1-2
Telefon:
Áruház neve:
pesca.hu
Adószám:
21185913-2-18
EU adószám:
HU21185913-2-18
Cégjegyzék szám:
1806104642
Bankszámlaszám:
11747068-20022686
IBAN:
HU16117470682002268600000000
Kapcsolattartó neve:
Gábor Szendi
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36209721025
Kapcsolattartó e-mail címe:
Swift/Bic:
OTPVHUHB
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
Szállítás
Csomagpiac.hu API házhozszállítás-MPL
csomagpiac_hu_api_homedelivery
Szállítási költség:

0 - 19kg-ig /csomag : 1990 Ft
19 kg - 30 kg-ig /csomag : 2990 Ft
30 kg feletti csomagokat külön csomagnak kezeljük :
+ 1990 Ft

A csomagszállítás háztól házig történik. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. Budapesten és vonzáskörzetében Csomagpiac futárok kézbesítenek, e-mail értesítést küldenek a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. A kiszállítás napján 2 órás intervallumot adunk meg a szállítás várható idejéről. Kiszállítás előtt 10-15 perccel a kézbesítő futárunk telefonál a címzettnek. Kiemelt státuszkövető, Sörli rendszerünknek köszönhetően, lehetőség van módosítani a szállítási címet és időpontot, illetve sikertelen kézbesítésről e-mail üzenetet küldünk a címzetteknek és feladóknak egyaránt. A vidéki csomagokat alvállalkozó partnerünknek átadva kézbesítjük. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
19,99  kg
1 990 Ft
20  kg
39,99  kg
2 990 Ft
40  kg
59,99  kg
5 980 Ft
60  kg
79,99  kg
8 970 Ft
80  kg
99,99  kg
11 960 Ft
100  kg
119,99  kg
14 950 Ft
120  kg
139,99  kg
17 940 Ft
140  kg
-
20 930 Ft
Csomagpiac.hu API csomagpontok-MPL
csomagpiac_hu_api_pp
Szállítási költség:

0 - 19kg-ig /csomag : 1490 Ft
19 kg - 30 kg-ig /csomag : 2490 Ft
30 kg feletti csomagokat külön csomagnak kezeljük :
+ 1490 Ft

A csomagszállítás, csomagpontra vagy csomag automatába történik. Egyszerű, gyors, olcsó és környezettudatos csomagátvételi lehetőség. Ha megrendelésed bármely Csomagpiac-pont egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő Csomagpiac-pont automatái könnyen hozzáférhetőek Magyarország számos pontján 0-24 órában elérhetőek. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek a kiválasztott automatába. E-mail értesítést küldünk a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. Amikor a csomagot sikeresen elhelyeztük a kiválasztott automatába, a címzettet e-mail és viber/sms értesítésben tájékoztatjuk erről. Az e-mailben van egy QR-kód amivel ki tudja nyitni az automatát. A viber/sms-ben egy számokból betűkből álló kód van, amivel szintén ki tudja nyitni az automatát. 72 óráig tároljuk a küldeményeket az automatában, a címzett minden nap kap egy viber/sms értesítést, hogy vegye át a küldeményét. Ha nem vette át 72 órán belül, akkor a csomag vissza lesz szállítva a feladónak. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Szállítási költség: 1 490 Ft
Személyes átvétel az üzletünkben
Személyes átvétel az üzletünkben
Megrendelés után értesítőt küldünk, vagy telefonon egyeztetünk, hogy mikor lehet átvenni a csomagot az üzletünkben. A vevőnek ez költséget nem jelent!
Szállítási költség: 0 Ft
Szállítási határidő: Az elérhetőség sorban a termék készlet állapot lehet: Raktáron: A termék raktárunkon van, akár másnapi kiszállítással eljuttatjuk önnek. 1 - 5 munka nap: A termék beszerzése minimum 1-5 munkanap, amely a szállítási határidőhöz adódik. Pontos szállítási határidővel kapcsolatban keressen bennünket! A Szolgáltató - eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a Fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket. A Szolgáltató késedelme esetén a Fogyasztó jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a Fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni. A Fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta vagy a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben - és nem máskor - kellett volna teljesíteni. Az oldalon feltüntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Fizetés
Utánvéttel
- Ha a csomaghoz utánvéttel kíván hozzájutni, akkor a teljes összeget a csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.
Banki átutalás
A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.
OTP Szép kártyás fizetés
Megrendelés után kollégánk telefonon keresni fog a további teendőkkel kapcsolatban.

OTP: https://otpszepkartya.hu/ felület megnyitása
• Az OTP SZÉP-kártyáról történő utaláshoz mindenképpen szükséges a regisztráció! Amennyiben ez még nem történt meg, kérem regisztráljon a baloldalon lévő választómenü regisztrációpontjára kattintva!
A regisztráció megtörténte után lépjen be az email-címe, jelszava és az ellenőrző kód segítségével; válassza ki a fejlécben található menüpontból az Ügyintézés pontot, majd a választómenüből válassza az
Előlegfizetés menüpontot.
Ezt követően válassza ki a listából a Pesca Horgászbolt nevét, melynek utalni kíván, majd adja meg az utalandó összeget!
Az utalás közleményében tüntesse fel a számla sorszámát (kollégánk e-mailben küldi), hogy be tudjuk Önt azonosítani az összeg érkezésekor!
A bizonylatok nyomtatása menüpontból, a fizetési bizonylatot pdf-formátumban küldje el részünkre.
Az űrlapot kérem, nyomtassa ki és az áru megérkezéséig őrizze meg!

Készpénzzel az üzletben
- Készpénzzel , Bankkártyával a helyszínen (9970 Szentgotthárd Hunyadi út 3/b , Pesca Horgászbolt)

Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!