Kategóriák
Fizetési megoldás
Kategóriák
otp szép kártya

hivatalos szép kártya partner

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

GLS csomagfeladás
 

 

Fogyasztói tájékoztató

Fogyasztó barát webshop

Termék részletek


Spomb Mini Spod Rakéta

Spomb Mini Spod Rakéta
 • Spomb Mini Spod Rakéta
6 990 Ft
Egységár: 6 990 Ft/db

Spomb spod rakéta segítségével hihetetlen pontossággal etethetünk. A régi típusú etetőrakétáknál a dobás célba érése előtt a levegőben már hullott ki a csalianyag. Ez a Spomb spod rakétánál nem fordulhat elő, mert zárt rendszerű, és csak a vízbeérés pillanatában nyílik ki, és ezáltal csak az etetni kívánt területre kerül a csalianyag.
 • A klasszikus fekete Spombot először 2010 februárjában indították el. Néhány hónappal később, a rendkívül forró és napos időjárású országok iránti kereslet miatt a fehér Spombot gyártották. Ez ugyanolyan méretű, minőségi és minőségi, mint az eredeti termék, de meleg állapotban nem érzi melegnek az érintést. A Spomb csalieszközként való használatának előnyei a következők:

  Félelmetes távolság:
  A Spomb aerodinamikája könnycsepp alakú. Ez minden bizonnyal a legmodernebb termék a levegőben történő repüléshez, minimális ellenállással. A legtávolabbi mért idom távolsága (173 méter)!

  Azonnali csali szállítás:
  Amikor a Spomb érintkezik a vízzel, a test szabaddá válik, így azonnal kiürül a csali.

  Gyors feltöltés:
  A Spomb egyszer felnyílik, és könnyedén elhalad a víz tetején, még a legerősebb szélben sem fordul elő vagy sodródik. Más Spodok túlságosan ellenállnak a visszatekeréskor.

  Nincs csali veszteség:
  Miután a Spomb betöltésre került, mert a tartály lezárva van, akkor nem jelenik meg csali, amíg nem hat ki a vízzel és kinyílik. A nyílt vödrökkel vagy lyukakkal együtt a csali esik ki.

  Minden csali:
  Bármi, ami illeszkedik a Spombba, ki lehet dobni, beleértve: - pellet, boilies, kender, kukorica, mixer, kenyér, hús, rovarok, férgek és részecskék stb.

  Nem kell keverni:
  Minden csali csak a Spombba tölthető, anélkül, hogy keveredni kellene vele. Ha a földi csali golyókat szeretne keverni, akkor ezek egy nagyon távoli tartományban pontosan egy adott távolságra is bejuttathatóak.

  Jó szél pontossága:
  A szél nagyon kevés hatással van a repülésére az aerodinamika miatt. Még egy erős keresztszélen is pontossága és távolsága figyelemre méltó.

  Kis méretű Spomb műszaki információk:

  Ajánlott minden horgászbot,

  Súly 7/8 uncia (kb. 25 gramm), maximális súlya teljesen feltöltve 3 uncia (kb. 85 gramm)

 • Méret
  Mini
  Tipus
  Spomb Mini Spod Rakéta
  Szine
  Fehér , Fekete
  Google Termék Kategória
  8093
  Cikkszám
  3500102-3
Webáruház készítés