Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Spomb Medium Spod Rakéta
Spomb Medium Spod Rakéta
7 990 Ft

Spomb Medium Spod Rakéta

Spomb Medium Spod Rakéta
Spomb Medium Spod Rakéta
Spomb spod rakéta segítségével hihetetlen pontossággal etethetünk. A régi típusú etetőrakétáknál a dobás célba érése előtt a levegőben már hullott ki a csalianyag. Ez a Spomb spod rakétánál nem fordulhat elő, mert zárt rendszerű, és csak a vízbeérés pillanatában nyílik ki, és ezáltal csak az etetni kívánt területre kerül a csalianyag.
7 990 Ft
Egységár: 7 990 Ft/db
Részletek

A klasszikus fekete Spombot először 2010 februárjában indították el. Néhány hónappal később, a rendkívül forró és napos időjárású országok iránti kereslet miatt a fehér Spombot gyártották. Ez ugyanolyan méretű, minőségi és minőségi, mint az eredeti termék, de meleg állapotban nem érzi melegnek az érintést. A Spomb csalieszközként való használatának előnyei a következők:

Félelmetes távolság:
A Spomb aerodinamikája könnycsepp alakú. Ez minden bizonnyal a legmodernebb termék a levegőben történő repüléshez, minimális ellenállással. A legtávolabbi mért idom távolsága (173 méter)!

Azonnali csali szállítás:
Amikor a Spomb érintkezik a vízzel, a test szabaddá válik, így azonnal kiürül a csali.

Gyors feltöltés:
A Spomb egyszer felnyílik, és könnyedén elhalad a víz tetején, még a legerősebb szélben sem fordul elő vagy sodródik. Más Spodok túlságosan ellenállnak a visszatekeréskor.

Nincs csali veszteség:
Miután a Spomb betöltésre került, mert a tartály lezárva van, akkor nem jelenik meg csali, amíg nem hat ki a vízzel és kinyílik. A nyílt vödrökkel vagy lyukakkal együtt a csali esik ki.

Minden csali:
Bármi, ami illeszkedik a Spombba, ki lehet dobni, beleértve: - pellet, boilies, kender, kukorica, mixer, kenyér, hús, rovarok, férgek és részecskék stb.

Nem kell keverni:
Minden csali csak a Spombba tölthető, anélkül, hogy keveredni kellene vele. Ha a földi csali golyókat szeretne keverni, akkor ezek egy nagyon távoli tartományban pontosan egy adott távolságra is bejuttathatóak.

Jó szél pontossága:
A szél nagyon kevés hatással van a repülésére az aerodinamika miatt. Még egy erős keresztszélen is pontossága és távolsága figyelemre méltó.

Közepes méretű Spomb műszaki információk:

Ajánlott 4,00 lbs - 5,00 lbs spomb horgászbot.

Töltetlen tömeg: (45gr). Betöltve kukoricával, súlya (130gr).

Adatok
Méret
Medium - Közepes
Tipus
Spomb Medium Spod Rakéta
Szine
Fekete - Fehér
Google Termék Kategória
8093
Cikkszám
3500104-5