Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Benzár Feeder Universal horog
Benzár Feeder Universal horog
720 Ft

Benzár Feeder Universal horog

Benzár Feeder Universal horog

Ha feeder horgászat, akkor Benzár Mix! A márka már eddig is nagyon sok, a feeder vagy az úszós horgászat során nélkülözhetetlen felszerelést kínált a horgászok számára, azonban 2022-től egy új szintre emelkedik a kínálat, melynek most már szerves részét képezik a japán Maruto cég által gyártott horgok is! Ezek között szinte minden helyzethez találni megfelelőt, legyen az lapkás vagy füles, esetleg szakállas vagy szakáll nélküli.

A Feeder Universal egy „zömök” kialakítású, szakállas, lapkás horog, amely kifejezetten a finomszerelékes feeder vagy úszós horgászatokhoz készült. Mivel kifejezetten nagy a Feeder Universal horog öble, ezért a termetesebb beugró halak megfogását is lehetővé teszi.

Hegye rendkívül tartós, köszönhetően a tökéletesre csiszolt gyártástechnológiának, így akár több tucat hal megfogása sem lehet probléma egyetlen horoggal.

Elsősorban az élő csalival vagy csemegekukoricával történő csalizáshoz érdemes ezt a típust választani.

A Feeder Universal horog azokban a méretekben került kereskedelmi forgalomba, amelyek szóba jöhetnek a finomszerelékes feeder vagy úszós horgászat során.

A nagyobb méretek a nyári, a kisebbek pedig az igazán finom, őszi vagy téli horgászatok során jelentik a legjobb választást.

720 Ft
Egységár: 90 Ft/db
Részletek

Adatok
Tipus
Benzár Feeder Universal horog
Google Termék Kategória
8093
Gyártó
Benzár Mix
Cikkszám
43456-0