Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Benzar Mix Method Carp Winner horog
Benzar Mix Method Carp Winner horog
990 Ft

Benzar Mix Method Carp Winner horog

Benzar Mix Method Carp Winner horog

Ha method feeder horgászat, akkor Benzár Mix! A márka már eddig is nagyon sok, a feeder vagy method horgászat során nélkülözhetetlen felszerelést kínált a horgászok számára, azonban 2022-től egy új szintre emelkedik a kínálat, melynek most már szerves részét képezik a japán Maruto cég által gyártott horgok is! Ezek között szinte minden helyzethez találni megfelelőt, legyen az lapkás vagy füles, esetleg szakállas vagy szakáll nélküli.

A Method Carp Winner egy közepesen vastaghúsú, erős, szakállas, füles kivitelű horog, amely a célzott ponty és amur horgászat tökéletes eszköze. Öblös kialakításának hála a nagytestű példányok szákba terelése sem lehet gond ezt a horgot használva!

Füles kialakításának köszönhetően kifejezetten kedvez a hajszálelőkés és a csalitüskés csalifelkínálásnak, amely manapság szinte már elengedhetetlen az eredményes method feeder horgászathoz.

A Method Carp Winner horog hegye rendkívül tartós, köszönhetően a tökéletesre csiszolt gyártástechnológiának, így akár egy kagylós vagy kavicsos terepen sem kell attól tartanunk, hogy horgunk idő előtt kicsorbulna.

A Method Carp Winner horog azokban a méretekben került kereskedelmi forgalomba, amelyek szóba jöhetnek a method feeder horgászat során.

A nagyobb méretek a nyári, a kisebbek pedig finomabb, őszi vagy téli horgászatok során jelentik a legjobb választást.

990 Ft
Egységár: 124 Ft/db
Részletek

Adatok
Kiszerelés
8 db/csomag
Tipus
Benzar Mix Method Carp Winner horog
Google Termék Kategória
8093
Cikkszám
43463-0