Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Energo Team Wizard Bullet Pro Jig
Energo Team Wizard Bullet Pro Jig
750 Ft

Energo Team Wizard Bullet Pro Jig

Wizard Bullet Pro Jig

Egy pergető horgász fegyvertárából nem hiányozhatnak a gumihalak, twisterek. Belőlük pedig azok az ólom fejjel szerelt horgok, melyek segítségével a ragadozók orra előtt táncoltathatjuk műcsalinkat.

A Wizard Bullet Pro Jig típus a súly és forma kialakításában is egy teljesen egyedi terméket rejt magában, mely az extra horog miatt, tökéletes az akadós terepekre is.

A Bullet Pro Jig, nevéből is adódóan egy Bullet, puskagolyó formájú súlyt rejt magában, melyben szabad állapotban lett egy horog elhelyezve.

A súly fixen helyezkedik el a kapcsos formában és e mögött egy offsetes horog került a rendszerre, melynek köszönhetően egy mégis egyedi mozgást generálva, az offsetes felkínálás előnyeit is kamatoztathatjuk, köves vagy fás, akadós terepeken.

A rejtett horgos plasztikos felkínáláshoz a Bullet Pro Jig egy praktikus megoldást kínál, kiváló minőségű prémium horgokkal felvértezve, a biztos akadás érdekében.

Csuka, süllő és harcsa horgászatánál az akadás sok esetben kritikus tényező. A kemény szájakba csak a legjobb horgok akadnak megfelelően. Így lehetünk biztonságban a fárasztás során, nem kell leakadástól, horogtöréstől tartanunk.

750 Ft
Egységár: 250 Ft/db
Részletek

Adatok
Kiszerelés
3 db/csomag
Tipus
Wizard Bullet Pro Jig
Google Termék Kategória
8093
Gyártó
Wizzard
Cikkszám
59363-0