Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

ÚJ

Carp Expert MAX1 karfás fotel

Carp Expert MAX1 karfás fotel

Ez a típus 150 kg teherbírással rendelkezik!

A mai horgászok elvárásai és a felszerelések végletekig történő kihasználása, még erősebb és adott helyzetekre maximálisan alkalmazható horgászcikkeket kíván! Ennek eleget téve a Carp Expert márkán belül létrejött egy remek széria, mely a CXP-re jellemzően mindeki számára elérhető áron kínál kimagasló minőséget! Ez a család a MAX névre hallgat.

- Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (44 cm), így az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is.

- A háttámla és az ülőfelület találkozásánál keresztben egy párnázott részt (3,5 cm vastag) helyeztek el, ez tökéletes alátámasztást biztosít a csípőnek, ami igen fontos kényelmi és egészségügyi szempont. A háttámla dönthető két nagyméretű tekerő segítségével, így széles tartományban kényelmes üléshelyzetet biztosít.

- Rendkívül magas és széles háttámlával rendelkezik (56x58 cm), mely a hátnak megadja a megfelelő támaszt.

- Az ülőfelület magassága 44 cm, melyet a könnyedén állítható lábakkal magasíthatunk, illetve a lábaknak köszönhetően az egyenetlen, vagy lejtős talajon könnyedén be tudjuk állítani. A széles talpak abban segítenek nekünk, hogy a nagy terhelés sem nyomja bele a talajba a lábakat.

- Rendkívül kényelmes karfával rendelkezik, mely az alkart megtámasztva leveszi a terhelést a felső karról így fokozva a komfort érzetét.

Részletek

Adatok
Méret
58 x 56 x 71 cm
Teherbírás
+ 150 KG
Tipus
Carp Expert MAX1 karfás fotel
Google Termék Kategória
8093
Gyártó
Carp Expert
Cikkszám
73701-060