Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Carp Expert Advancer Rodpod Kit
Carp Expert Advancer Rodpod Kit
27 490 Ft 
19 490 Ft
29
ÚJ

Carp Expert Advancer Rodpod Kit

Carp Expert Advancer Rodpod Kit

A Carp Expert kínálatában megjelent Advancer bottartó szett, egy rendkívül kedvező árú megoldást kínáló összeállítás, mely kiválóan megállja a helyét olyan partszakaszokon, ahol az általános leszúrók nem, vagy nehezen alkalmazhatóak.

Legyen szó természetes kövezésről, vagy modernizált környezetről, ahol esetleg beton stég áll rendelkezésre, a horgászok számára, de egy sima fa stégen vagy akár csónakban is felállítható a készlet, egyszerűen, megoldást kínálva a használt 2 készség kényelmes felállítására a horgászat idejére.

Természetesen használható feederezni is, de a csomag tartalma miatt, általános fenekező, illetve bojlis módszerhez is teljesen alkalmas.

Az összeállítás alapja a zöld színű Rod Pod, melynek részei állítható hosszúságúak, szerencsére így kiküszöbölhetőek vele az esetleges talajdeformitások.

Aki nem a rezgőspicces módszerre voksol, és inkább hátradőlne peca közben, számára tökéletes lesz a szetthez járó 2 darab elektromos kapásjelző, mely kapáskor hang és fényjelzést ad le, a kényelem fokozása miatt. Ezek beépített Snag Barral rendelkeznek, meggátolva a vehemens kapások okozta botkihúzásokat.

Végül pedig, hogy az ejtős kapásokról se kelljen lemondani, 2 darab swingert is tettünk a szettbe a 2db U alakú bottartó villa mellé.

Tökéletes választás kezdőknek és haladóknak egyaránt, ha alkalmanként olyan a vízterület, ami nem enged meg más módszert, kedvező ára miatt akár ajándéknak is szuper ötlet, bármelyik fiatal pecás örülhet egy ilyen többfunkciós csomagnak.

27 490 Ft 
19 490 Ft
Egységár: 19 490 Ft/db
Kezdete: 2024.02.09   A készlet erejéig!
Kedvezmény 29
Megtakarítás 8 000 Ft
Részletek

Adatok
Tipus
Carp Expert Advancer Rodpod Kit
Cikkszám
78000-850
Hasonló termékek