Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Benzár Mix Concourse Spray 50 ml Eper-krill
Benzár Mix Concourse Spray 50 ml Eper-krill
1 690 Ft

Benzár Mix Concourse Spray 50 ml Eper-krill

Benzár Mix Concourse Spray

Azok, akik kedvelik és használják a Benzár Zsolt nevével fémjelzett termékeket, pontosan tudják, hogy a “Concourse” megjelölésű termékek az abszolút csúcskategóriát képviselik a kínálatban!

A spray-s jellegű aromák népszerűsége páratlan, hiszen rendkívül egyszerű a használatuk és időnként robbanásszerű hatást képesek kiváltani! Nem meglepő, hogy teszthorgászaink is rendre bevetik az ilyen típusú aromákat és folyamatosan azon dolgoznak, hogy egyre jobb és magasabb minőségű termékcsaládokat dobhassunk piacra.

A szóban forgó csalogatóanyagok esetében azt érezzük, hogy sikerült igazán nagyot alkotni! A Concourse Spray-k ugyanis mindent tudnak, amit egy viszonylag híg, nagyon jó vízoldékonyságú aroma tudhat! Az erős szín és illat mellett ugyanis, a Concourse Wafters csalikhoz hasonlóan, nagyon kellemes ízzel is rendelkeznek, na meg természetesen azt a speciális étvágyfokozót is tartalmazzák, ami versenykörülmények között is brutálisan fogóssá teszi ezeket az aromákat.

Mivel nagyon tömény folyadékokról van szó, sok esetben már egyetlen fújás is elegendő belőlük a megtöltött method kosár tetejére vagy épp a töltet belsejébe. Persze olyan is előfordult a tesztek során, hogy 4-5 fújásnyi mennyiség hozta meg az áttörést.

A Concourse Spray-k ízesítése tökéletesen összhangban van a megfelelő Concourse csalikéval, így a vízparton sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, ha az éppen eredményes csalink csalogatóhatását szeretnénk fokozni!
1 690 Ft
Egységár: 1 690 Ft/db
Részletek

Adatok
Kiszerelés
50 ml
Ízesítés
Eper-krill
Tipus
Benzár Mix Concourse Spray 50 ml Eper-krill
Cikkszám
98015-773