Kérdése van? Hívjon minket!

+36209721025

+36204689423

Benzár Mix Instant Bicolor Popup 7mm
Benzár Mix Instant Bicolor Popup 7mm
440 Ft

Benzár Mix Instant Bicolor Popup 7mm

Benzár Mix Instant Bicolor Popup 7mm, 10mm

Az igazán gazdaságos csalikat minden horgász szereti! A Benzár Instant horogcsaliknak köszönhetően most nagyobb befektetés nélkül is van lehetősége mindenkinek kipróbálnia akár többféle ízt, színt és méretet egyazon csaliból.

Ezek a termékek ugyanis nagyon kis kiszerelésben, mindössze néhány szem csalit kínálva kerülnek a boltok polcaira egy simítózáras tasakban, ami megőrzi a csalik állagát, aromáját.

Egy csali, ami biztosan az újdonság erejével hat a halakra! Egy pop-up, ami két különböző színnel és aromával rendelkezik! Egy lebegő minibojli, ami 7 mm-es átmérőjével a legfinnyásabb halakat is becsapja és egy csali, melynek olyan a felhajtóereje, hogy még a legkisebb horgokat sem emeli el a fenékről!

A Bicolor Method Pellet kistestvéreként sokak kedvencévé fog válni, hiszen pofon egyszerű használni, emellett egyedi mivoltának köszönhetően a pontyok sem tudják figyelmen kívül hagyni!

A kis méret és az ideális felhajtóerő teszi a Method Pop-up-ot a tökéletes method csalivá, mely az intenzíven telepített tavak kedvelői számára garantálja az eseménydús horgászatot!

Éppen azokban, a már jól bevált íz- és színkombinációkban került forgalomba, mint a nagytestvér, így mindenki könnyen megtalálhatja a neki legjobban tetsző típust. A négy édes, egy kifejezetten büdös és kettő kevert, igazán pikáns variáció közül egészen biztosan megtaláljuk azt, amelyik az adott napon a leghatékonyabban működik majd!

A vízparton fontos a változatosság, a siker a részletekben rejlik! Egy ilyen csalival azonban Te lehetsz az, akit mindenki irigyelni fog!
440 Ft
Egységár: 22 Ft/db
Adatok
Méret
7 mm
Kiszerelés
20 db
Tipus
Benzár Mix Instant Bicolor Popup 7mm
Gyártó
Energofish
Cikkszám
99088-73
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek